Acum poți să lucrezi ca un profesionist în televiziune!

Ofertă specială! Cel mai mic preț de pe piață!

Studio 1 - MARE

Detalii tehnice: pana la 6 persoane, decor personalizat, inserție invitați zoom ( până la 100 de persoane!), transmisiuni duplex (studio-stradă), monitor de mari dimensiuni;

Studioul poate fi închiriat pentru realizarea unor materiale dedicate platformelor social media (Facebook, Youtube etc.), ca studio secundar al unei televiziuni sau ca studio de televiziune.

Studioul nostru se află în centru Bucurestiului într-o zonă ușor accesibilă, la 800 m de stația de metrou UNIVERSITATE, în proximitatea stațiilor STB. Acesta este dotat cu cele mai bune echipamente, precum: Roland, Yamaha, Audio-Tehnica, Rode, Panasonic, Canon, GoPro, Blackmagic, Sony, Apple etc - înregistrările și/sau transmisiunile LIVE fiind în format Full HD!

Preț închiriere:

1 oră 4 ore 24 ore 48 ore >48 ore
299 EUR + TVA
249 EUR + TVA (ora)
199 EUR + TVA (ora)
149 EUR + TVA (ora)

Studio 2 - MIC

Detalii tehnice: pana la 3 persoane, Green Screen, monitor deproiecție foto și video, masă prezentare produse, filmare detaliu de sus, conectare telefon în mixer audio, insert până la 16 preset-uri audio personalizate, filmare cu camere de detaliu tip PTZ etc.

Studioul poate fi închiriat pentru realizarea unor materiale dedicate platformelor social media (Facebook, Youtube etc.), ca studio secundar al unei televiziuni sau ca studio de televiziune.

Studioul 2 se află în aceeasi locație cu Studioul 1, fiind, de asemenea, dotat cu echipamente de calitate.

Preț închiriere:

1 oră 4 ore 24 ore 48 ore >48 ore
179 EUR + TVA
149 EUR + TVA (ora)
119 EUR + TVA (ora)
99 EUR + TVA (ora)

Am transmis Gala Canotajului Românesc în 2019, iar televiziunile din România au preluat semnal de la noi! Doamna Elisabeta Lipă, Președintele Federației de Canotaj, ne-a dăruit o plachetă în semn de recunoaștere și mulțumire!

Așadar, poți să te bazezi pe noi în demersul tău de a fi mai aproape de clienții tăi!

Jurnalistul Răzvan Munteanu, CheckMedia, B1TV

 “Studioul vostru e tare mișto! Pe lângă faptul că e bine dotat, e versatil! Stă bine pe acustică, are o suprafață bună! Nice!“

Prof.univ.dr. Monica Pop, director al Spitalului de Oftamologie București

“Foarte primitor studioul vostru! Am fost la multe emisiuni, dar aici există ceva ce te atrage! E cald, nimic intimidant! Dacă s-ar putea, aici mi-aș face o emisiune în care să-mi prezint câte și mai câte din viață!”

Dana Marijuana și Tonik de la Obiektiv

“Venim aici ca la prieteni, ca acasă!”

Dr. Raed Arafat, Secretar de stat MAI

“Vin la voi cu plăcere de câte ori mă invitați!”

Ileana Costea, USA, profesor universitar, scriitoare

 “Cafeaua e bună, lumina bună, realizatori de excepție și un loc binecuvântat! Mă bucur să fiu alături de voi pentru a face niște emisiuni memorabile!”

Adrian Naidin, violoncelist

“Măi fraților, mă simt bine la voi în studio, îmi place! Locul ăsta e pozitiv și îmi lasă creativitatea să zburde!”