Acum poți să-ți faci podcastul ca un profesionist!

Ofertă de Breaking News! Cel mai mic preț de pe piață!

Ai observat că videourile fac mai multe vizualizări, iar platformele de social media precum Facebook și TikTok încurajează și promovează astfel de postări?

Despre Youtube ce să mai vorbim! Te-ai gândit deseori cât de bine ar fi ca publicul tău să fie informat direct de la sursă, de la un cunoscător ca tine?

Dar, când este vorba despre tine, ai vrea ca prezentarea ta să fie ... PERFECTĂ! IMAGINE, SUNET, DECORURI - totul trebuie să fie așa cum îți dorești! Totuși, bugetul tău nu este atât de mare pentru a-ți face un studio PERFECT echipat, iar telefonul mobil nu te mai mulțumește:

VREI MAI MULT!

Îți dăm o veste de BREAKING NEWS!

De azi, când citești acest mesaj, DORINȚA TA este REALIZABILĂ!

Poți închiria studioul nostru central echipat cu cele mai bune instrumente tehnice ale momentului ( Roland, Yamaha, Audio-Tehnica, Rode, Panasonic, Canon, GoPro, Blackmagic, Apple etc)! Prețul este imbatabil!

Profesioniștii din televiziune știu cât costă să ai un studio bine echipat din punct de vedere tehnic, unul căruia să-i poți personaliza decorul, iar sunetul și imaginea să fie la standarde înalte!

Tu îl poți avea la cel mai mic preț de pe piață, iar rezultatul obținut îl poți urca direct pe contul tău de social media sau pe website!

Experții în domeniu sunt surprinși de acest preț accesibil: 179 euro pe ora! (fară TVA) (la prețul acesta găsești un loc în care să-ți înregistrezi audio doar gândurile!) Acesta este cel mai mic preț de pe piață pentru facilitățile pe care noi ți le oferim ( aproape gratis!): inserție grafică digitală, spațiu pentru 1-2 invitați în studio, inserție invitați zoom ( până la 100 de persoane!), mixaj video și audio în regim de transmisiune live!

Da, oferta aceasta sună EXCEPȚIONAL Și este valabilă până la 31 Octombrie 2022!

Nu mai sta, fă-ți o rezervare de excepție! Vine iarna și știm bine că nu-i ca vara! Fii profesionist, nu te întoarce la telefonul mobil - rezervă-ți studioul ACUM!

Piață digitală este într-o continuă creștere și evoluție, iar hotărârile bune se iau rapid! Evoluează și tu, treci la profesioniști folosind studioul nostru bine echipat!

Te sprijinim să realizezi cel mai bun conținut audio-video la preț de podcast audio! Avem mii de ore de emisiuni realizate în regim live, mii de ore de înregistrări și nu ne oprim aici! Am oferit expertiza noastră celor care ne-au solicitat-o!

Investește ACUM inteligent și fă-ți propriul conținut video în studioul nostru!

Deja luna August a fost rezevată!

În primele 4 luni ale pandemiei, am ales să sprijinim elevii din Romania și am transmis GRATIS sute de ore de lecții dedicate sistemului de învățământ preuniversitar! Am fost alături de efortul făcut de Inspectoratul Școlar al Municipiului București și am dublat emisiunile “TeleȘcoala“ de la TVR1, iar elevii ne-au răsplătit pe deplin cu rezultate bune la învățătură!

Am transmis Gala Canotajului Românesc în 2019, iar televiziunile din România au preluat semnal de la noi! Doamna Canotajului, stimata sportivă Elisabeta Lipă, ne-a dăruit o plachetă în semn de recunoaștere și mulțumire!

Așadar, poți să te bazezi pe noi în demersul tău de a fi mai aproape de clienții tăi!

Rezervă-ți studioul ACUM!

Jurnalistul Răzvan Munteanu, CheckMedia, B1TV

 “Studioul vostru e tare mișto! Pe lângă faptul că e bine dotat, e versatil! Stă bine pe acustică, are o suprafață bună! Nice!“

Prof.univ.dr. Monica Pop, director al Spitalului de Oftamologie București

“Foarte primitor studioul vostru! Am fost la multe emisiuni, dar aici există ceva ce te atrage! E cald, nimic intimidant! Dacă s-ar putea, aici mi-aș face o emisiune în care să-mi prezint câte și mai câte din viață!”

Dana Marijuana și Tonik de la Obiektiv

“Venim aici ca la prieteni, ca acasă!”

Dr. Raed Arafat, Secretar de stat MAI

“Vin la voi cu plăcere de câte ori mă invitați!”

Ileana Costea, USA, profesor universitar, scriitoare

 “Cafeaua e bună, lumina bună, realizatori de excepție și un loc binecuvântat! Mă bucur să fiu alături de voi pentru a face niște emisiuni memorabile!”

Adrian Naidin, violoncelist

“Măi fraților, mă simt bine la voi în studio, îmi place! Locul ăsta e pozitiv și îmi lasă creativitatea să zburde!”